Balenciaga Has A New Creative Director: Alexander Wang, everybody!

Nicolas Ghesquière si-a anuntat recent plecarea de la Balenciaga. True story. Speculatiile in prinvinta unui inlocuitor nu au intarziat sa apara, tot asa cum in ultimele zile s-au intetit zvonurile referitoare la un nume aproape…sigur: Alexander Wang. Sa vezi si sa nu crezi, zvonul si-a gasit azi certificare. Ladies and gents, s-a confirmat: Alexander Wang este cel care ii va urma melancolicului Nicolas la conducerea creativa a unuia dintre cele mai competitive si creative branduri din istoria moderna a modei.

De la linia feminina la cea masculina si de la linia de accesorii la partea de imagine, Wang este responsabil de tot si “foarte onorat sa preiau acest rol in slujba unei case fata de care am o enorma admiratie si un mare respect”, dupa cum el insusi declara.  Lucrurile s-au intamplat repede, daca stam sa ne gandim ca vineri a fost, practic, ultima zi a lui Ghesquière in functia pe care a ocupat-o vreme de 15 ani, intr-atat de repede incat stai sa te gandesti in ce procent un scenariu prealabil ar parea o varianta absurda.

Si totusi…”Alexander Wang isi va folosi creativitatea si propriul know-how pentru a reinterpreta si importaliza stilul distins, modern si extrem de inovator creat de Cristóbal Balenciaga,” a conchis François-Henri Pinault, CEO PPR. Let’s Wang then!

 

Leave a Reply