Disney Loves Fashion in Barney’s Electric Holiday

Marele gigant Barney’s are un proiect de sarbatori sau o strategie de marketing un pic…atipica. Dar cum tot ce este atipic, are sanse uriase de a produce o valva mare si nu numai, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului.  Asa se face ca ceea ce va explica enorma cifra de afaceri post-sarbatoare este scurtul film animat intitulat Electric Holiday. Un film de cinci minute care ii ilustreaza pe toti marii industriei modei in chip de personaje Disney.

Filmul incepe cu Minnie Mouse visand la o rochie Lanvin in vitrina unui magazin. Imaginatia o duce la Paris unde, dupa o zi intreaga in care este fotografiata de catre Steven Klein sau Mario Sorrenti, aceasta poarta rochia in cadrul unui fashion show de inalta tinuta. Franca Sozzani, Sarah Jessica Parker, Glenda Bailey si Cathy Horyn o privesc din front row, alaturi de ea venind mai apoi Cruella de Vil (in Rick Owens) si Daphne Duck (in Dolce & Gabbana).

Dincolo de simbolistica si fun parts, Electric Holiday este un proiect de retail de la care se asteapta multe, mai ales ca produsele se afla deja online si in magazine. Here’s a sneak preview!

Leave a Reply