Sonia Has News!

Un brand efervescent, intocmai ca parul rosu si creponat al fondatoarei sale, Sonia Rykiel anunta intrarea intr-o noua era de creatie. Cea in care functia de director artistic va fi preluata de catre Geraldo da Conceicao, actualmente director de design al liniei feminine Louis Vuitton. Ocupand in prealabil pozitii de design pentru nume precum Miu Miu sau Yves Saint Laurent, unde a lucrat sub “regimul” lui Tom Ford, Alber Elbar si Stefano Pilati, acesta isi va arata indemanarea odata cu colectia semnata pentru toamna lui 2013. Care va sa zica, mai avem de asteptat.

Acesta a fost, de altfel, si unul dintre motivele care explica absenta unui show de catwalk Sonia Rykiel in cadrul Fashion Week-ului parizian de-abia incheiat. Pentru a se pregati pentru schimbarea de staff, brandul a preferat sa organizeze o prezentare restransa, dedicata exclusiv editorilor de moda si buyerilor.

Surse oficiale spun ca angajarea lui Da Conceicao face parte dintr-un proces de restructurare a companiei, care intentioneaza sa transforme cochetul label francez intr-unul international. Un nou capitol, un nou actionar, o noua companie, o noua directie care ii va da femeii Rykiel valentele mondiale pe care aceasta le merita. Bonne chance!

Leave a Reply