Karl’s Got a Cat. The Cat’s Got a Diary. Let’s All Meet…Choupette!

Pentru toti cei care se indoiau de latura umana (si usor…halucinogena, ce-i drept) a lui Karl Lagerfeld, “dezvelirile” urmatoare vor spulbera anumite convingeri. Pentru cei care se gandeau cine si ce a inspirat intregi colectii Chanel, cele ce urmeaza vor starni un uragan de impresii. Un singur cuvant pentru toate cele de mai sus: Choupette. Pisica adorata a lui Karl Lagerfeld este una dintre cele mai cool pisici din lume – alta varianta nu poate fi luata in calcul -, o pisica cu noua vieti, doua menajere, un private jet si o pasiune coplesitoare pentru pâté.

O felina rasfatata si un fashion muse cu 17.000 de followeri pe Twitter, al carei jurnal Lagerfeld a decis sa il impartaseasca pas cu pas in cel mai recent numar al revistei Grazia. O calatorie deliranta in arhivele iPhone-ului sau, din care care aflam ce face Choupette intre 9:00h si 14:00h, in fiecare zi. Jurnalul suna asa:

“Karl imi programeaza vizite la veterinar la fiecare 10 zile, pentru a se asigura ca sunt in cea mai buna forma. Am un regim complet de vitamine si suplimente care imi fac blana fina si lucioasa.”

“Lucrez din greu sa il ajut pe Karl sa se relaxeze. Incerc sa fac asta prin puterea exemplului. Dar e greu, am fost asaltata de oferte pentru a fi imaginea a orice, de la mancare pentru pisici la filme, videoclipuri. Vorbesc cu Karl despre fiecare dintre ele, desi nu inteleg de ce pentru ca el le refuza pe toate.”

“Cand Karl calatoreste (aproape intotdeauna), eu il insotesc. Stau langa pilot. El calatoreste cu avionul personal, asa incat nu suntem hartuiti de toate controalele de securitate. Nu imi plac deloc. Screening-ul imi electrizeaza blana si arat ca un arici dupa ce termina sa ma verifice.”

“Am voie sa calatoresc in libertate in avion, dar Karl insista sa stau intr-o valiza Goyard, pe care o detest. Cred ca oamenii subestimeaza inteligenta felinelor. Si nu imi place sa fiu grabita.”

“Poti sa-ti setezi ceasul in functie de mesele mele. NU SAR niciodata peste o masa. Putin peste usor este ideal. Preferatul meu ramane crevetele pe care Karl le-a rugat pe Marie si Francoise sa il pregateasca de ziua mea.”

…iar jurnalul continua. Va veti intreba, zambind naucit: vis sau realitate? Ei bine, realitate. Realitatea lui Karl. A genius’s gotta do what a genius’s gotta do.

Leave a Reply