Welcome to Anna Wintour’s Pinterest Page!

Anna Wintour are pagina de Pinterest. Well…inca nu stim exact cata implicare directa are Anna Wintour insasi in aceasta ecuatie si cat se datoreaza, de fapt, unei echipe numite special pentru a prelua acest task. Una peste alta, odata cu celebrarea celor 120 de ani de Vogue, s-a nascut aceasta pagina care cuprinde si surprinde imaginile preferate din Vogue ale Annei Wintour, pe o platforma de socializare de ultima ora.

De la fotografii bizare cu soareci sau picioare de broasca, realizate de Irving Penn si care – pare-se – au dus, fie la descoperirea unui nou tip de tratament pentru piele, fie la dezbaterea in alta cheie a fobiilor culinare, la altele care o infatiseaza pe Naomi Campbell la ceas de adolescenta, alaturi de Mike Tyson, intr-un pictorial realizat de Bruce Weber. Sau pe designerul Konstantin Goncharov, pozat alaturi de Christy Turlington, de catre fotograful Arthur Elgort – toate highlight-urile din viata revistei se regasesc aici.

…si nu lipseste, desigur, prima coperta Vogue (din vremea cand Vogue costa numai 3$), realizata de Wintour si forografiata de catre Peter Lindbergh, care o avea pe coperta pe modelul Michaela Bercu, recent intoarsa din vacanta, cu cateva kilograme extra, care nu prea mai cadrau pe compozitiile haute couture pe care aceasta trebuia sa le poarte. Moment in care Anna a votat, in mod stralucit, pentru jeansi. …and they call it history :)

Leave a Reply