The Erotic 25

25. Varsta de aur. Unii inca o mai traiesc, altii o asteapta, iar altii au lasat-o deja in urma. Oricum, ar fi, merita toate onorurile. Sau, cel putin, o revista care sa-i poarte numele. 25 Magazine a renascut, asadar, undeva in 2009, din elanul unuia dintre cele mai cautate modele ale momentului, Anja Rubik, si a sotului sau, Sasha Knezevic. Cu acesta din urma redactor-sef si Anja pe post de Fashion si Art Director, totul pare sa mearga conform planului.

Ce s-a intamplat in cei trei ani de existenta ai revistei, nu face neaparat acum obiectul acestui post, ci cel mai recent numar al revistei, care include 300 de pagini de fotografii fashion, asezonate cu o intensa componenta erotica. Un fel de…”dosar erotic”, daca vreti.

Rubik a descris acest numar ca fiind “mai mult o carte decat o revista”, iar paginile sale “nepangarite” de publicitate, sunt dedicate celor mai mari femei-fotograf ale tuturor timpurilor, printre care Annie Leibovitz, Ellen von Unwerth si Corrine Day. “Este un numar dedicat modei, dar cu o amprenta erotica”, a mai lamurit modelul, care s-a inspirat din publicatiile anilor ’70, Viva, Playboy si Penthouse.

Adevarat, moda nu lipseste. Dar nuditatea copleseste. Acelasi lucru fiind valabil si pentru teaserul video de 15 secunde al numarului cu pricina, intitulat simplu…Kiss. A se viziona mai jos. Enjoy (your) 25, guys!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply