Chanel Wants Adele

Karl Lagerfeld o adora pe Adele. Intr-atat incat ajunge in punctul in care o comunica total anapoda. Ar fi de ajuns sa ne amintim de cel mai recent interviu al sau, acordat revistei Metro, in care Kaiser-ul a declarat scurt ca Adele este “…cam grasa”. Sigur ca s-a redresat rapid si a completat cu “…dar are o voce divina si o fata superba!”.

Raul facut si constientizat, insa, Karl traieste cu regrete pana in ziua de azi. Si iata cum, nu numai ca nu a incetat sa-i adreseze acesteia scuze pe toate caile imaginabile, insa momentul de glorie a fost decizia sa de a-i trimite artistei o intreaga colectie de genti Chanel, de o valoare adunata cel putin considerabila. Totul insotit de iritarea cu care se confrunta din vina faptului ca nu a urmarit decat sa o complimenteze si a sfarsit prin a o insulta.

Despre feedback-ul lui Adele nu avem cunostinta momentan, insa ce mai stim – for a fact – este ca Lagerfeld si-ar dori-o din rasputeri ca protagonista a urmatoarei campanii Coco Mademoiselle, poate chiar mai curand decat ne-am imagina. Adica dupa expirarea contractului cu Blake Lively. Noi nu putem decat sa le tinem pumnii stransi si sa asteptam materializarea doleantelor, cat si sfarsitul regretelor lagerfeldiene. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus despre Chanel asa!

Leave a Reply