The World According to Karl

Da, se pare ca asa ceva exista si se intampla in cel mai recent numar al ziarului “Metro International”, unde Karl Lagerfeld s-a aflat in ipostaza de special guest editor. Ceea ce presupune, mai exact, o coperta cu portretul sau in creion, un tur in labirintul sau profesional, cat si interviuri cu nume sonore din apropierea sa, precum Haider Ackermann, Silvia Venturini Fendi, Florence Welch, Carine Roitfeld si, peste toate acestea, cateva vorbe de duh, intelepciuni nemuritoare si ponturi pretioase din viata Regelui.

Karl Lagerlfeld si omul din el: “Nu sunt chiar uman, nu? Dar mai cu picioarele pe pamant decta mine nu o sa gasiti nicioadata.”

Karl Lagerfled si dieta sa minune: “Nu m-am atins de zahar, dulciuri, unt, prajituri si branza de mai bine de 11 ani si nu sunt nici macar tentat. Sunt dincolo de tentatie. Cred ca asta e cel mai bun lucru care ti se poate intampla in viata.”

Karl Lagerfeld si greutatea sa: “Mi-am dat seama ca hainele sunt infinit mai bune decat cantarul si lucruri de genul. Hainele nu mint. Daca ai haine inr-o singura marime, niciun milimetru mai mari, in secunda in care incep sa te stranga, stii ca a sosit momentul. Si sa ai intotdeauna o pereche de jeansi stramti sau orice piesa stramta, ca sa ai control asupra situatiei. Cunosc o femeie care, in fiecare an, isi proba rochia de mireasa doar ca sa vada daca mai incape in ea. Singura problema este atunci cand ai patru sau cinci nunti”.

Karl si impulsul sau sexual: “Nu, nu prea ma intereseaza asta. Dar nu este o chestiune de timp, oamenii pot avea parte de o partida rapida, stii doar.”

Karl si Lana Del Rey: “Le prefer pe Adele si pe Florence Welch. Dar ca si cantareata moderna, nu e rea. Artista momentului este Adele. Este un pic cam prea grasuta, dar are un chip frumos si o voce divina. Lana Del Rey nu e rea deloc. Arata foarte mult ca o cantareata a vremurilor moderne. In poze e frumoasa. Este “construita” gratie multelor ei implanturi? Nu este singura cu implanturi.”

Karl si cei care spun ca a avut prea multe colaborari: “Nu ma intereseaza catusi de putin. Depinde daca cunosc sau nu persoanele in cauza. Daca imi spune asta un necunoscut, ar trebui sa-mi trimita un bilet si sa-mi explice de ce considera asta. Limita o decid eu.”

Karl si uitatul la TV: “Imi place sa fiu la TV, dar nu ma uit la televizor. Nu am timp pentru asta…prefer sa traiesc in imaginatia mea.”

Karl si moartea: “Nu ma intereseaza deloc…daca ma intrebi pe mine, este ca un somn din care nu te trezesti. Nu iti amintesti de ce a fost inainte, nu iti amintesti de ce a fost dupa. Singurul lucru este ca nu vreau sa fiu vazut mort, huh? Asa ca, in orice caz, gata, gata. S-a terminat bateria, huh? Pfft.”

Leave a Reply