A Magazine by Rodarte

Another year over, a new one just begins. And we’re gonna do it in style, with fashion, drama and beauty! Acum ca am trecut la varianta alternativa a lui “La multi ani!” si “Un nou an cum n-a mai fost altul!”, sa trecem la treaba! Caci, vine anul, trece anul, dar moda nu cunoaste timpi morti si nici oprelisti.

Iar surorile in cauza astazi, cu atat mai putin, cu cat de ceva vreme se afla pe un trend mereu ascendent in peisajul industriei. Kate si Laura Mulleavy, cunoscute mai precis sub numele de Rodarte, sunt cele care au semnat cel mai recent numar al revistei A Magazine (despre care v-am povestit in urma cu ceva vreme si cu care au colaborat, printre altii, Proenza Schouler, Yohji Yamamoto si Margiela). Inspirata din copilaria lor in Santa Cruz, editia cu numarul unsprezece a revistei este un tribut adus Americii insorite sau, mai exact, unei imagini anume a Americii. Asa se face ca editorialele au fost realizate in California, pe plaja, printre palmieri, dar si in interioare care emana, insa, acelasi sentiment de intensa…californication. Daca partea dedicata colectiei de primavara-vara 2012 o infatiseaza pe modelul Elle Fanning, cea de toamna-iarna 2011, o are in prim-plan pe nimeni alta decat diafana pe Kirsten Dunst.

Nu inseamna, insa, ca o sa rasfoim A Magazine si ne vom delecta exclusiv cu poze. Interviuri din arhiva Rodarte, alaturi de lucrari ale unor artisti contemporani fac je ne sais quoi-ul acestui nou numar pe care va sfatuim sa-l adaugati in wish list-ul lui 2012. As in now! (varianta in print, desigur).

Leave a Reply