Welcome to a Top Model’s Home!

Voyeurismul n-a fost niciodata o cauza prea straina de rasa umana, iar curiozitatea nu mai e de mult o trasatura dominanta a femeilor. Ne place intotdeauna sa aflam, sa vedem, sa stim cum arata “habitatul” unei persoane, cu atat mai mult a unei figure publice, celebritati, icon etc etc etc. Din seria…”see it, learn it, maybe you’ll get to do it”.

Asa ca hai sa tragem si noi cu ochiul astazi la cum arata culisele unei case de top model, mai exact, a bizarei, interesantei si ultra-titratei Agyness Deyn. Casa sa din Williamsburg a fost recent scoasa la vanzare pentru suma de 2.5 milioane de dolari, iar cuvantul care i se potriveste este acelasi: “bizar”.

Impresii de mediu subacvatic, trimiteri la motive marine combinate cu influente de Dali, franturi de jungle africana si cateva semne de opulenta europeana sunt tot atatea directii pe care sa te pierzi. Nu ne este foarte clara senzatia pe care ne-o genereaza, dar nu ne lasam cu una, cu doua. Pana la finalul anului, vom afla in cate filme jucam la o singura trecere cu ochiul prin casa lui Agyness. Iar sentimentul – aproape garantat – va fi acelasi cu cel pe care l-am vazut cand am zarit-o in prima ei campanie: “Is she for real?”. And it ain’t bad.

 

Leave a Reply