Have You Found Your Love?

Pentru toti cei carora le e greu sa mai creada in dragoste intr-o zi de marti, 13, e cazul sa va cufundati putin, pret de 8 minute si un pic, in mini-filmul de promovare al colectiei Christian Dior Cruise 2012. Si s-ar putea nu doar sa crezi, nu doar sa vrei, dar sa-ti bookuiesti deja bilet pentru un early spring break in nu tocmai indepartatul Portofino. Nu ma pot hotari ce te fura mai mult in acest film: mood-ul, colectia, personajele, povestea, coloana sonora, energia atat de puternica si de acaparant de retro…Un concept aparent “usor”, digerabil, atragator pentru un target dedicat, dar si pentru unul aspirational, insa curat si imbietor de…frumos. Si apoi, cam cat timp dupa nu ai sa mai incetezi din a fredona “I found my love in Portofino”?

Sunt multi si multe cei dintre noi care viseaza si ofteaza dupa acei ani ’60, pe care nu am apucat sa-i traim, despre care rasfoim lacom, ascultam povesti si din care incercam sa “purtam” franturi atunci moda contemporana ne-o permite. Colectia si filmul de mai jos vor fi un punct de inspiratie pentru multi visatori. Pentru ca in jurul celei mai rafinate decade se construieste totul.

Nimeni nu a zis sau a indraznit sa creada pana la capat ca miticei Maison Dior ii va fi tocmai usor sa mearga mai departe fara efervescenta lui Galliano, insa timp de 8 minute, haideti sa ne bucuram de dragoste, de anii ’60, de o colectie vie, de amintirea lui Dior, sa punem ceata din Bucuresti pe pauza, iarna pe hold si sa-i radem lui marti, 13, in nas! Let’s find our love in Portofino!

Leave a Reply