The New Moss…Lottie Moss!

Daca va intrebati unde a stat pana acum, veti fi surprinsi sa aflati ca a fost preocupata cu o activitate extrem de simpla, in esenta: a copilarit. Lottie Moss are 13 ani, chiar mai putin cu un an decat avea sora sa Kate in 1988, cand a fost descoperita. Ah, da! Kate as in Moss este un detaliu vital in firul povestii: Lottie este sora sa mai mica, dar si vitrega (se inrudesc pe linie paterna).

“Dezvelirea” sa oficiala s-a intamplat chiar la nunta recenta a lui Kate cu Jamie Hince, iar la ceva timp dupa  a fost contactata de aceeasi agentie (Storm) care a descoperit-o in urma cu peste 10 ani, si pe sora sa mai mare. Rezultatul este acest prim pictorial realizat de fotograful Andrea Carter-Bowman, marcand, evident, debutul sau in meandrele modelingului contemporan.

Strict estetic, ne place. Pe alocuri, poate chiar mai mult decat sora sa. Kate, insa, chiar si la 14 ani, avea acea intensitate melancolica in privire si un firesc aproape ireal, cu care a pus toate canoanele modei pe hold. Ceea ce asteptam si de la micuta Lottie. Pana una-alta, sa fim martorii primului ei pictorial!

Leave a Reply