Vogue (Night Out) Me Baby One More Time

Well, guys…it’s time to make it official: summer’s moved on but she’s done it in the classy style of the true elegantly flirty lady she’s always been, giving way to an amazing autumn start. Si pana sa ne cufundam de-a dreptul si pe de-a intregul in review-uri si interviuri si cautari febrile de backstage-uri, inside-uri si youtube-uri despre Fashion Week-ul ce a debutat glorios la New York, hai sa ne amintim ce fenomen al modei mondiale ne-a facut trecerea spre maratonul fashion show-urilor si ne-a facut sa suspinam mai putin cand ii faceam cu mana de “pe curand” verii: Vogue Night Out.

Cea mai titrata si mai febrila noapte de shopping a intregii planete nu s-a temut de nimic. Si i-a avut pe toti, de la celebritati la supermodele, de la mostenitoare la printese si legende ale modei – nimeni nu a lipsit. Fie ca vorbim despre Charlotte Casiraghi, Jean Paul Gaultier, Julia Restoin-Roitfeld, despre surorile Olsen, Sarah Jessica Parker sau Chanel Iman, despre Coco Rocha, Anna Wintour sau Emmanuelle Alt, tot A List-ul a dat un RSVP general celei mai lungi nopti de shopping.

Rupert Sanderson si-a populat magazinul cu oameni usor ebriezati, dansand pe role si isi asuma asta. Nici macar nu ii pare rau ca lumea s-a dat cu rolele mai mult decat sa cumpere. Matthew Williamson spunea ca nu il intereseaza cifra de vanzari, dar isi da seama ca e o sansa de a te deschide spre clienti noi, in timp ce Alice Temperley o considera o celebrare a retailului britanic. Nimanui nu i-a pasat de noul val recesionist – muzica, delicatesele si sampania aproape ca au transformat totul intr-un tribut planetar adus unei cauze simple: la joie de vivre. Iar shopping-ul a cazut intr-un plan secund. Nu pentru mult, insa. Desi, ce-i drept, printre canape-urile de la DVF, Haagen Dasz-urile miniaturale de la Matthew Williamson, van-urile cu smoothie din Bruton Street sau cocktailurile Little Red Sole de la Christian Louboutin, te-ai putea deturna o clipa de la scopul initial al upgradarii garderobei. But let’s see it all in (some) pictures! Ah!..and mind the Fashion Weeks!

Karen Elson & Grace Coddington

Derek Lam

Anja Rubik, Natasha Poly, Emmanuelle Alt & Isabeli Fontana

Lara Stone

Gwyneth Paltrow

Anna Wintour

Franca Sozzani

Stella McCartney

Natasha Poly

Andre Leon Talley

Jacqueline Jablonski

Emmanuelle Alt & Peter Dundas

Matthew Williamson

Sarah Jessica Parker

Leave a Reply