Vogue Night Out – The Night of Fashion

Vogue Night Out! Este fenomenul mondial care marcheaza inceputul lunii septembrie si datorita caruia parca nu mai suspinam atat de nostalgic in amintirea verii care s-a incheiat. Mai este cunoscut si sub numele de Fashion Night Out si nu inseamna altceva decat un ametitor maraton de shopping la nivel international, desfasurat, mai cu seama, in marile orase si capitale ale modei.

Fenomenul este extrem de concentrat si tine in priza un public larg, dar si celebritati, fotografi si fashion editori de renume mondial, iar designerii nu isi dau niciun minut de liniste. Pentru acest inceput de septembrie, de pilda, Stella MacCartney si Miu Miu au confirmat lansarea unor produse dedicate exclusiv acestor nopti de shopping, iar Jonathan Saunders a creat o serie de esarfe pentru Escada Sport, dedicate aceluiasi eveniment. Designerul de bijuterii Yasmin Everley va fi prezenta in persoana in cadrul magaiznului sau de pe Newburgh Street pentru a-si prezenta noua colectie, iar Alexandra Schulman, redactorul-sef Vogue UK va fi gazda petrecerii de deschidere a evenimentului ce se va desfasura in interiorul magazinului Asprey de pe New Bond Street.

Vogue Night Out va debuta pe 8 septembrie in UK, USA, Australia, Brazilia, Franta, Germania, Italia, Coreea, Mexic si Portugalia. Preview-ul ii apartine Rusiei, pe 6 septembrie, urmata de Spania pe 7.  Taiwan si India urmeaza pe 10, China pe 11, iar finalul le apartine turisticelor tari Grecia si Turcia, pe 15 septembrie.

“Suntem extrem de bucurosi sa le atragem atentia oamenilor asupra faptului ca moda si retail-ul sunt o parte importanta din economia tarii – anul trecut am avut 270 de magazine din centrul Londrei care au participat la eveniment, iar cumparatorii au imbratisat aceasta actiune in spiritul unei petreceri de proportii uriase”, a declarat Alexandra Schulman, redactor-sef Vogue.

Pana una-alta, in asteptarea si pregatirea unuia dintre cele mai fulminante nopti de shopping worldwide si gandindu-ne ca veti decide sa descindeti pe inceput de septembrie intr-unul din orasele de mai sus, o sa demaram cu drag si spor o actiune de pregatire si prezentare a ceea ce va asteapta in fiecare destinatie in parte. Soon to come;)

 

 

Leave a Reply