List Your Favorites!

This summer, it’s time to love…

MW by Matthew Williamson -  a doua linie creata si lansata de Matthew Williamson, din dorinta de ” a se amuza putin cu dressing-ul sau”. In spiritul britanicului, colectia este o continuare jucausa a esteticii sale, plina de imprimeuri colorate, motive neobisnuite si aplicatii stralucitoare. MW este compusa din 250 de piese si va fi disponibila pe my-wardrobe.com. 

Maria Rudman’s Sami collection! Fost manechin, stilist si fotograf, originara din partile Suediei, Maria a crescut intr-o casa plina de obiecte artizanale, create de cei dintai locuitori ai nordului Scandivaniei. Devenind mai tarziu creatoare de bijuterii si avand o scurta colaborare cu niste nomazi autentici din jurul cercului polar, aceasta a lansat, ca un tribut adus lor, colectia “Sami”.  Create din piele de ren, bratarile sunt disponibile in patru culori, simbolizand pamantul, cerul, soarele si viata.

Tricourile Rottweiler create de Riccardo Tisci pentru colectia Givenchy a toamnei ce se apropie. O reinterpretare gotic-baroca a steagului american – Stars & Stripes – care in locul imaginii clasice, este o combinatie usor infricosatoare de lanturi, stele albe si cateva oase – pentru diversitate. Something Tisci.

Miu Miu se mandreste cu o colectie-capsula de clutch-uri care, all of sudden, ne face sa ne schimbam sentimentele vizavi de pitoni, materiale exotice si starea bio-diversitatii, in general. Disponibile in patru culori – fuchsia, bleu, verde si corail – acestea sunt so Miu Miu si soon to come in patru buticuri Miu Miu tinute secret pana la acest moment.

Leave a Reply