For the Love of Scent

Asteptam de mult sa va povestim despre asa ceva! Parfumuri, designeri, arta japoneza, designeri, parfumuri, iar, din nou, inc-o data, iar si iara…

Exista acest proiect cu totul si cu totul inovator, numit The Six Scents al carei scop este – evident – sa faca parfumuri, insa de fiecare data altele si de fiecare data intr-o alta interpretare si cu alte contributii. Mai exact, se iau cate sase artisti, de cele mai multe ori, designeri, care, in colaborare cu sase artisti-parfumieri recunoscuti vor crea sase arome. Totul intr-un scop nobil, mai exact, strangerea de fonduri pentru cauze caritabile.

 Sase designeri diferiti, din diferite colturi ale lumii sunt invitati anual sa faca o incursiune in trecutul propriu, in ceea ce a insemnat copilaria si adolescenta fiecaruia si modul in care toate acestea si-au lasat amprenta asupra a ceea ce sunt ei astazi.

 Vorbim de aceasta data despre creatiile parfumiere semnate de 3.1 Phillip Lim (impreuna cu Natalie Gracia-Cetto), Damir Doma (cu Yann Vasnier ), Henrik Vibskov (cu Louise Turner), House of Holland (cu Stephen Nielsen), Richard Nicoll (cu Rodrigo Flores-Roux) si Toga (cu Alexandra Kosinski). Cu atat mai ademenitor, proiectul s-a bucurat de aceasta data si de contributia unuia dintre cei mai aclamati sculptori japonezi, Azuma Makato, care a conceput special pentru aceste fragrante, un colaj digital care imbina viziunea sa cu design-ul flaconului si conceptul initial al fiecarui designer. A mix of fashion, fragrance and sculpture. A sense of perfection. 

 

 

 

Leave a Reply