What’s Your Summer Wish?

Daca sunteti printre cei multi (hopefully!) care au inceput numaratoarea inversa pentru vacanta (sau concediu, cum zic oamenii mari), e cazul sa va dam un preview de deconectare. Ca sa stiti ce mai e nou, ce mai e fresh, ce mai e cool, ce merita bifat intr-un shopping list si ce poate fi vanat cu incrancenare cand da buluc sales-ul peste noi. It’s what we love today and we think it’s nice to share…

O  linie speciala de bijuterii pe care Alber Elbaz a creat-o pentru Lanvin, un omagiu direct adus intemeietoarei casei, Jeanne Lanvin. Inspirate din desenele tinerelor recent maritate din perioada anilor ’20, bijuteriile sunt fie perle invelite in matase si satin, fie coliere din cristale slefuite intr-un mod aparte. Desi concepute intr-o nota couture, nu ne tin la distanta, ci, dimpotriva: ar sta perfect langa cel mai ponosit si mai plin de amintiri tricou din garderoba ta!

Marni Denim – o colectie pe care, probabil, cu totii ne-o doream, un lucru, pe care, probabil, multi l-am gandit, insa, cumva, intre toate aceste actiuni posibile, ne-a fost imposibil sa articulam exact. Iata, ca, din fericire, sunt altii care o fac pentru noi si iata cu Marni a lansat aceasta colectie dedicata celui mai basic dintre toate texturile, denimul, si celui mai necesar dintre toate item-urile, jeansul. O colectie atat pentru femei, cat si pentru barbati, cu accent pus pe volume si pe diferitele patchwork-uri si aplicatii si pe care o puteti gasi in magazinele Marni sau online.

Celine Classics – o colectie-capsula compusa din piese basic (are there any other kind?), pe care Phoebe Philo a imaginat-o pentru toamna. Camasile bicolore incheiate pana in gat, pantalonii cu linie impecabila, sacourile masculine oversize si un tipic joc al proportiilor sunt elemente centrale ale colectiei semnate de cea numita de doua ori in doi ani consecutivi “creatoarea anului”.

…si ceva…aproape spiritual: o carte ce reuneste polaroidele unui aficionado al scenei nocturne si party-full a New York-ului contemporan, Jeremy Kost. Cunoscut, mai ales, pentru instantaneele sale cu travestiti si modele masculine de jumatate dezbracate, acesta reuneste in cartea sa copiii teribili ai cluburilor de noapte sau icon-uri ale lumii underground. Cartea se numeste “It’s Always Darkest Before Dawn” and…it’s something to see!

Leave a Reply