Pierre Balmain by Balmain

Designerii vin si pleaca, moda ramane. Cu atat mai mult una careia i-au trebuit ceva decenii sa renasca si cateva sezoane sa triumfe din nou, insa nu atatea incat sa o faca imbatabila: moda Balmain. Dupa demisia lui Christophe si venirea lui Olivier si rumoarea si speculatiile si scenariile si asteptarile, iata ca a venit si ceva palpabil.

Mai aproape de prezent si cu atat mai joviala cu viitorul, casa Balmain va lansa in aceasta toamna, odata cu prima colectie a lui Olivier Rousteing pentru primavara-vara 2011-2012, o noua linie sau, cum s-ar spune oficial, o a doua linie. Mai young, mai proaspata, mai abordabila, aceasta a fost botezata dupa insusi creatorul casei, Pierre Balmain, si targeteaza, in mod previzbil, o clientela mai tanara. Pastrand acelasi spirit al primei linii, aceasta prima si noua colectie este creata independent (chiar mult prea independent) de cea dintai, mai precis, intr-un studio de creatie aflat in Italia.

Destinata atat barbatilor, cat si femeilor, noua linie ne face sa mai urcam un nivel in trepidatia cu care asteptam noile schimbari ale toamnei. Let’s not imagine nothing yet. Safest way to be (pleasantly) surprised:)

Leave a Reply