Missoni ♥ Havaianas

Cum ar zice scriitorul, nu stiu pentru altii cum e, dar pentru noi, garderoba de vara (sau agenda de calatorie) nu se scrie niciodata in afara acestor piese esentiale care sunt…the Havaianas. Cei mai frumosi, colorati, usori, versatili flip-flops, acestia vorbesc despre vara in cel mai lejer stil cu putina si in cel mai veritabil spirit brazilian (ca doar de acolo vin).

Vara aceasta, insa, Havaianas vin cu un summer treat, la care multi visam, putini speram – slapii semnati de Margherita Missoni. Mai exact, Havaians si Missoni au creat, pentru acest sezon, o mini-colectie ce cuprinde doua modele pentru femei, un model unisex si un model de espadrile, dedicat (haha!) tot femeilor. Denumita sugestiv “Missoni Loves Havaianas”, piesele in cauza sunt recognoscibile prin desenele in zigzag si valuri, caracteristice casei italiene. Cum ajungem la ei? 

Prima optiune ar fi us.havaianas.com, dupa care urmeaza, la libera destinatie de vacanta a fiecaruia, magazinele si retailerii Missoni si Havaianas din lumea larga. Iar Missoni nu se opreste aici cu colaborarile. Some heavy things are yet to happen, so stay tuned! As for Havaianas…we’ve got summer to go!

Ah…and don’t forget: Missoni has its Margherita. So pair your colorful Havaianas with the likes of some cocktail-ish Margheritas too!

 

 

 

Leave a Reply