Summer here, is Chanel ready for Fall?

Daca noi, fiinte ale sezonului in care traim, lucram de zor la a ne construi garderoba de vara, brandurile care se respecta traiesc intr-o alta dimensiune (don’t they always?!) si se pregatesc de campaniile toamnei ce va veni din nou, inevitabil.

Un prim preview vine, desigur, pe filiera Chanel. Lagerfeld all over iara, insa acum intr-o asociere de care ne putem declara aproape surprinsi. O avertizare/insinuare nu ar fi stricat. Dar, pe de alta parte, asta face parte din seria ‘moda traita din Bucuresti si nu din Paris’. Diferenta majora: la ei dinamica zvonului e mai eficienta. Care va sa zica, fascinanta Carine Roitfeld revine in front row, de asta data responsabila de styling-ul campaniei Chanel FW 2011.

Viziunea ei revolutionara a venit cum nu se mai putea mai bine, cu atat mai mult cu cat tonul si ‘distributia’ campaniilor Chanel din ultimele sezoane fac parte dintr-o strategie de targetare a unui public mai tanar. De aici, repetiva imagine a modelului Freja Beha Erichsen, mult-preferata marelui Karl, pe care am vazut-o, de altfel, si in filmul aferent colectiei resort ‘The Tale of a Fairy’.

Un photo booth, o masca a la Zorro pe care sta atat de vizibil (si nederanjant) logo-ul sacru, o prospetime anume, un mood a la francaise care spune Karl + Carine = Chanel at its best. Vivat!

 

Leave a Reply