Les cigarettes d’Yves Saint Laurent

Fumatul dauneaza grav sanatatii, dar moda n-a omorat niciodata pe nimeni. Atunci ce rost ar avea sa ridicam din spranceana daca se intampla sa le regasim pe amandoua intr-un context comun? Cumva trebuie sustinuta si povestea cum ca moda este putin excesiva, putin arbitrara si putin vicioasa…intocmai ca istoria lui Yves, intocmai ca estetica lui, intocmai ca mostenirea pe care ne-a lasat-o.

Purtand semnatura si greutatea numelui  acestui “mauvais garcon” al modei franceze, s-au nascut…les cigarettes YSL. Calcand pe urmele unor branduri precum Givenchy, Christian Lacroix sau Pierre Cardin, casa lui Yves a creat acest pachet de tigari in cel mai curat si mai fidel spirit Saint Laurent. O creatie in sine si cu linii de o sofisticare clasica si atemporala, acesta poate converti la viciu pana si pe cel mai neprihanit dintre muritori, dar si pe cel mai inflacarat fashion addict.

Vestea trista este ca, deocamdata, acesta targeteaza numai zona Asia si Rusia (primary markets own the (fashion)world!), insa extinderea este un proiect la care avem tot dreptul sa visam, noi, toti, fumatori, fashionisti, colectionari, artisti, curiosi si curajosi!

…and don’t forget fashion always plays fair: there’s still a responsible warning on the ultimate luxurious pack!

Leave a Reply