A (Margiela) T-shirt for Japan!

Pentru scepticii care au incuiat moda intr-o conserva mica si obscura, pe care au lipit o eticheta poate si mai mica si mai obscura, iata ca moda este capabila (din nou) de contra-ofensiva. Una umanitara. S-a intamplat dupa dezastrul din Haiti si iata ca se intampla acum, dupa tragedia din Japonia. 

Asa se face ca Maison Martin Margiela a creat in exclusivitate pentru yoox.com un t-shirt dedicat Japoniei, sumele stranse urmand sa fie donate Comitetului International al Crucii Rosii, care lupta intens pentru ajutarea victimelor dezastrului ce a zguduit de curand Japonia. Sub titulatura “We Love Japan”, yoox.com a colaborat deopotriva cu alte nume din industrie, precum Ann Demeulemeester, Marni, Kitsune, Y-3 sau Moschino.

Tricoul costa 25 de euro si le gasiti pe yoox.com. Asa ca accesati si cumparati. Cumparati chiar si pentru scepticii care nu vor vedea aici decat o alta metoda propagandista sau de insinuare a unor scopuri mercantile. Think fashion but most of all, think human! Fashion’s good, fashion’s great, fashion can save lives. So let’s jump in and help a little:) Margiela loves Japan, we love Japan!

Leave a Reply