Fata cu bijuterii in forma de inima

Ne-a placut foarte mult povestea lui Solange. Nu. Gresit! Inainte de toate, ne-a placut foarte mult numele ei. La care se adauga si Azagury-Partridge. Solange Azagury-Partridge. Este un designer de bijuterii, care, culmea, nu a aparut ca de niciunde pe firmamentul suprasaturat al fenomenului.

Solange s-a nascut si a crescut la Londra, a studiat cat a putut, si-a facut noviciatul in cadrul istoricei case de bijuterii Butler and Wilson,  a creat o colectie de email, a continuat cu o colectie “kinetica” si cu una “cosmica”, dupa care…a fost descoperita de Tom Ford (da, si noi am avut zambetul acela pe buze, don’t worry!) si a petrecut trei ani in functia de director de creatie al marelui Boucheron. Asta pana a decis sa puna bazele propriului sau business. A creat o linie speciala pentru H&M si a lansat chiar si doua parfumuri, cu denumiri la fel de incitant-neobisnuite: “Stoned” si “Cosmic”, in care a folosit fie praf de diamant, fie praf de stele. Creatiile sale vin dintr-o zona foarte conceptuala, presarata de o candoare si un soi de “ceva”, pe care, oricat am incerca, nu il putem cuprinde. Stim, insa, ca o fi fost probabil acelasi sentiment care a dus la expunerea acestora ca si colectie permanenta la Muzeul de Arte Decorative din cadrul Louvre-ului.

Are multe starlete si celebritati in jurul sau intr-un sistem clientelar foarte inchegat si foloseste acest lucru pentru a savarsi acte caritabile de anvergura. Asa se intampla recent cu editia limitata inspirata de design-ul sau iconic – bleeding heart, stilizat in diferite forme – mai mult sau mai putin traditionale, invelit intr-un rosu asemanator lacului de unghii si gravat cu REDTM Special Edition. Don’t miss the chance to know another great cult jewellery designer:)

 

 

 

Leave a Reply