Things We Love

Saptamana asta (sau, cine stie, primavara asta?!), am decis sa ne placa multe lucruri. Site-urile de moda ne bombardeaza cu top 20-uri ai celor mai cool pantofi pentru sezonul cald, revistele ne agaseaza cu dosare de tendinte, magazinele sunt etern masochiste si ademenitoare, iar noua…Noua ne plac atatea lucruri incat ne-am decis sa fim (oarecum) ordonati in haosul nostru de dorinte si sa va aratam ce ne bantuie si ce ne fascineza in aceste ultime zile de spasme hibernale…

Margiela pare sa iasa putin cate putin din cutia “low profile” si sa se joace de-a colaborarile. Dovada colectia Maison Martin Margiela For Opening Ceremony, pornita de la ideea de “recuperare, transformare si reinterpretare”. Cu alte cuvinte, cele 20 de piese originale care formeza colectia se vor “revela” pe parcurs a fi mult mai multe, in neasteptate noi forme. Margiela’s ways!

A Hannelore Knuts-nostalgia. Modelul belgian care a facut cariera, coveruri, campanii, care are, in spiritul timpului, un blog si de care ni se facuse dor. S-o vedem, s-o revedem, sa ne reamintim!

Nelinistitul Scott. Jeremy Scott. Si landmark-urile lui. Si dupa desene animate, gauri, nasturi, peruci, aripi, iata si ceasurile! Cu aripi, cu fulgere, cu rame de tablou. (So) Jeremy Scott for Swatch.

“Carine est partie! Vive Carine!” sau cum spune chiar ea in editorialul semnat pentru ultimul numar Vogue Paris, in calitatea sa de redactor-sef: “Cand totul devine prea frumos, trebuie sa se si termine…”. Ne stergem lacrima, ne scuturam de melancolie si admiram aceasta coperta, acest ultim Vogue coordonat de Carine Roitfeld, un tribut adus suprarealismului, lui Dali si modei. Moda lui Carine. Glorios construita vreme de 10 ani.

Miuccia never sleeps! Pantofii Brogue style Miu Miu ne-au electrizat cu un statement mai Glitter-ish decat toata era Disco. A tribute to the Stars!

Is it gay? Is it a plane? Is it an Oscar? Is it a statue? Cui ii pasa de (alte) polemici, retorici, intrebari si rumori? James Franco joaca in “127 Hours”. “127 Hours” este in cursa pentru Oscar. Noua ne place acest Franco usor parodic, usor Jesus, usor blasfemic, usor artistic, usor…perfect.

Leave a Reply