Voulez-vous…au Bar Vogue?

Mai mult decat un barbat, mai mult decat o femeie, mai mult decat Kamasutra si infinit mai bine decat orice tacticos atotstiutor in ale orice-ului, mai mult si mai bine ca sfantul Vogue nu stie nimeni sa tina flacara aprinsa. Sa te incite, sa te suprinda, sa te mire, sa te invaluie, sa te seduca, sa-ti tot ofere. Iar partea miraculoasa este ca niciodata nu pare sa atinga fundul sacului (de inspiratie) si ca te prinde mereu cu garda jos.

Si uite asa, dupa ce ca demonstrase ca nu e doar o revista, doar o istorie, doar o autoritate, doar un stil de viata, doar un “essentiel de la mode”, Vogue mai e acum si…un bar. Unul foarte intim, foarte aplicat si foarte…Fashion Week-oriented. Cu alte cuvinte, pentru Paris Fashion Week, care se apropie galopand, Vogue a creat in cadrul hotelului de Crillon, un loc special numit Le Bar Vogue, unde pe toata durata saptamanii modei, poti poposi si intalni membri ai redactiei Vogue, designeri, fotografi, modele, personalitati din lumea modei franceze si internationale si, mai ales, acel air du temps pe care ti l-ai imaginat, insa (poate) nu l-ai respirat niciodata atat de concentrat.

Ideea se afla deja la a treia editie, intr-un decor original, revizuit si recreat de mai-marii Vogue-ului, iar anul acesta noutatea este acest salon aparte, numit Petit Salon des Jeunes Createurs, organizat pentru opt tineri designeri, printre care Damir Doma, Ligia Dias, Olympia Le Tan, Maxime Simoens. Ei isi vor expune piesele intr-un cadru special amenajat si imaginat de decoratorul Vincent Darré, salonul urmand sa fie deschis publicului intre 3 si 5 martie, de la 10 dimineata la 8 seara.

Si ceea ce atrage cu atat mai mult este ca nu trebuie sa ai un VIP card sau un Vogue passport sau o invitatie cu sigiliu ca sa poti asista la aceasta minunata desfasurare de forte. Daca esti o fashionista desavarsita, ai nevoie doar de un booking rapid si de o sedere la Paris pe durata Fashion Week-ului. Este o experienta vitala pentru biografia ta! Better than men, women, Kamasutra or Dalai Dama. Iti recomandam cu drag:)

 

Leave a Reply