O coperta cat un exces de zel

Cam care credeti ca ar fi fost sansele ca o revista intitulata LOVE ( o creatie relativ recenta a grupului Conde Nast) sa scoata pe piata un numar dedicat fenomenului/ trendului/ notiunii de…androginie? Date fiind meandrele sexuale ale vremurilor in care traim, ati fi tentati sa spuneti: “toate!” Si evident ca ati nimerit-o. Mai tristi cei care visau la pagini rozalii, idile diafane si creatii Lacroix, insa, cum s-ar zice, aceia se vor bucura.

Si pentru ca sus-numita LOVE Magazine are acest numar dedicat special Androginiei (cu A mare!), o coperta care nu ar arata scandalos, parca de  neconceput si usor in exces nu ar putea fi interpretata ca o coperta. Asadar, se ia transexualul Lea T (despre care v-am povestit chiar aici pe blog, cu ceva vreme in urma), nud si machiat,  se ia stravezia Kate Moss (asezonata cu o freza punk, geaca din piele si manusi Chanel), se improvizeaza sarutul vinovat, se scrie un titlu de coperta din categoria “This is Hardcore” si iata frenezia!

Cat de previzibila a fost alaturarea unui transexual care a luat cu asalt lumea modei si a unui model-style icon-fashion victim-party animal ultra-titrat, pentru o coperta de pe care initial a fost respins Justin Bieber fotografiat de catre Terry Richardson, va las pe voi sa judecati. Dar nu-i asa ca parca…nu va mira? Who knows…Justin Bieber poate ne-ar fi amuzat macar:) So spread the Love and give Androginy a break!

Leave a Reply