Go Gold!

Normal ca atunci cand vine vorba de “look-ul auriu”, nu-ti vine sa te duci cu gandul in alta era decat in anii ’80. Atunci cand totul era mare, mult, excesiv, scandalos si neaparat kitsch. Daca nu ai simtit pe propriul outfit magia kitsch-ului, ai trait degeaba in anii ’80. And it felt go(o)ld!

Noi ne-am gandit, insa, culmea, la Audrey Hepburn. Cine a vazut filmul “Two For the Road” stie la ce ma refer. Nu? Rochia lui Audrey realizata din discuri acrilice si creata de Paco Rabanne pentru colectia sa de “rochii de nepurtat” din anii ’60 a fost un moment epic. Undeva intre “Space Girl” si “Gold meets Silver”, voila la robe!

Si pentru ca este un sezon de aur al…aurului, ai unde sa privesti si cum sa te inspiri: Balmain, Jason Wu, Marc Jacobs, Michael Kors, Rochas, Alexander McQueen. Sau poti controla garderoba parasita a mamei, cu o poza de-a lui Cindy Lauper sau a Madonnei in mana. Sau “cutreierand” clipurile disco, unul dupa altul. Daca nu te incumeti la total look, poarta piese, detalii sau accente: o centura, o pereche de manusi, un colier. Un make-up tematic sau un pereche de statement shoes. Gold is never lost;)

…And hey boys! We want you on the Gold mood too, so watch this ’cause we sure want to be watching a whole lot of you!

Leave a Reply