Voulez-vous…à l’hôtel Margiela?

Daca am putea scrie saptamanal cate ceva despre Margiela, am face-o sigur si cu inima impacata. Unora le place jazz-ul, altii prefera blondele, unii iubesc fotbalul, altii il adora pe Margiela.

Dupa ce a zguduit moda din temelii, iata ca Maison Martin Margiela se indreapta mai nou spre zona…hoteliera. Stim, suna comercial si aproape trist, dar nu e. Daca veti citi cu atentie datele problemei. Planul casei belgiene este acela de a ”restiliza” un hotel aproape patrimoniu al Frantei,  Maison Champs-Elysées. La baza un conac cladit in anul 1866 in spiritul traditiei franceze, hotelul va avea, se pare, sapte apartamente si zece camere de oaspeti.

Cat despre…”cum va arata” totul, orice speculatie este imprecisa, inexacta si periculoasa. Totul se va scrie, insa, intr-o nota suprarealista tipica acestui brand, indiferent ca face haine, pereti sau canapele in forma de buze (s-a intamplat cand Margiela s-a ocupat de designul unei camere din cadrul hotelului-spa Caudalie). Rezultatul se spune ca va fi vizibil in aprilie 2011, asa ca, daca planuiti un spring break, stati linistiti, Margiela construieste pentru voi! It’s gonna be really something to see!

 

Leave a Reply