It’s all in the Details!

Maine seara ne imbracam in detalii. Un detaliu pe care ti-l prinzi in par, un colier pe care ti-l pui la gat sau…niste manusi pe care ti le prinzi in par, un colier pe care ti-l pui in talie, o pereche de statement shoes, un t-shirt pe care lipesti poze ingalbenite din albumul bunicii. Whatever looks detail-ed on you. Si, neaparat, orice vorbeste despre tine. Maine vrem sa fii cat mai personal (a)! Iar pana atunci, sa luam aminte de la cateva exemple fashionably famous ;)

Lanvin a transformat bijuteriile masive (oversize jewellery), in special colierele,  intr-o adevarata revolutie. Cu cat mai mari, cu atat mai bine. Ca sa le dublezi pretiozitatea, le poti purta la rochii sau poti sa fii Queen of Contrast si sa atasezi o astfel de piesa la cel mai vintage tricou si cei mai tociti jeansi din garderoba ta.

La capatul celalalt joaca avangardismul lui Margiela, intotdeauna imprevizibil, mereu un maestru al detaliului. Cele mai revoltatoare, scandaloase, de neimaginat, aparent de nepurtat creatii. De exemplu, o bratara de ceas supradimensionata si reinterpretata intr-o ciudata varianta de…curea. Iata!

O bratara. Mare, grea, un item in sine, iar restul e istorie. Autor: acelasi Margiela. And don’t forget to stay basic!

Ea este inaintea tuturor. Eterna, neobosita Miuccia si ochelarii ei retro-cat sunt tot ce poate fi mai delicios in materie de detalii. Poti sau nu sa ii asociezi cu un headband, asa cum poti sau nu sa mergi pe versiunea total retro.

“Give a girl the pair of shoes she wants and she can conquer the world”. Sursa ramane, desigur, infailibilul Sex and the City. Iar pantofii – accesoriul/detaliul esential. Sky high, stiletto, cui, gros, wedge, satin, dantela, imprimeu, nude, electric, black, cuissardes, botine, peep toe, open toe….Shoes are VITAL! Wear them off, dance them off!

 

Leave a Reply