Night of the SECRETARY!

Daca n-ai fost secretara o data in viata, se zice ca ai cam ratat toata distractia. Daca n-ai avut (macar) o data in viata o aventura cu o secretara (hey guys, i’m talking to you!), inseamna ca ai ratat cam tot ce se putea rata. Asa ca astazi, sa recuperam fiecare pe portiunea sa! The Secretary is ON! Se impune o fusta-creion (the pencil skirt), se cere camasa, ne-am bucura de ciorapi din plasa sau de un port-jartier cum nu a mai fost altul, va sugeram sa purtati ochelari de pisica, cu colturi alungite, tocuri stiletto si cel mai rosu ruj. Si sigur ca variatiunile sunt dupa cum urmeaza…

Un pencil skirt se poate scurta (pentru ca lui midi intotdeauna ii sta mai bine mini) si in loc de stofa, pot fi paiete sau, culmea “secretariatului”, piele. Tot asa, camasa se poate transforma in tricou (pe care nu se va supara nimeni daca va suferi de o textura prea lejera si va avea usoare semi-transparente), iar pantofii pot fi inlocuiti cu botine pentru that oh-so-punk touch.

Ori descheiata pana la jumatate, ori incheiata pana sus. Ambele variante fericite, purtate fie cu fusta-creion, fie cu fusta ampla, baby-doll. Altfel, dintre toate optiunile garderobei de secretara, pielea ramane fetisul number 1. Mini sau midi, fusta au rochie, it’s a must must must! Adoram si recomandam rochia total leather a lui Kate Moss, pe gat, purtata cu centura cu tinte si pantofi stiletto ultra-decupati.

 

Secretare, luati aminte! Tonight is your lucky night! And hey guys, don’t bring a girlfriend to the party! This is no time to miss the sexy fun!

Leave a Reply