SECRETUL LUI “IONUT”

De multe ori ne plictisim de ce bem in mod obisnuit in club si simtim nevoia sa incercam o aroma noua, mai fresh, ceva mai altfel.  Dar pare asa de greu sa alegi din sutele de cocktailuri care mai de care mai colorate, cu nume complicate pe care nu ni le aducem aminte de fiecare data. Parca e mult mai la indemana sa-i spui barmanului: “Fa-mi tu ceva bun!”
Pe una din laturile barului din Gaia e un personaj care nu are cum sa nu-ti atraga privirea. E un baiat slabut, cu o freza ciudata si care poarta intotdeauna tricouri cu mesaje si desene cu markerul facute chiar de el. Inconjurat de nenumarate instrumente, pare ca nu face un cocktail, ci mai degraba o formula magica intr-un laborator de chimie. E clar genul de barman care iti da increderea ca daca ii ceri sa-ti faca ceva de baut o sa te surprinda cu ceva bun.
Asa s-a nascut “Ionut”. Din dorinta oamenilor de a fi surprinsi cu arome noi si de a nu-si incarca memoria cu un nume ciudat.
Daca inca nu ai facut cunostinta cu el, du-te cu incredere la bar si cere un “Ionut”. E un cocktail foarte… sociabil! ;)

9 Responses to “SECRETUL LUI “IONUT””

 1. alex rusen says:

  cu totii il stim pe acel bartender :) ) si mereu ii zic “fa-mi tu ceva”…el mi-a dat prima data un mojito cu suc de gref,absolut DEMENTIAL…va recomand si “Ionut” si acel mojito

 2. Hilda says:

  WE LOVE IONUUUUTZ!!!!!!

 3. Alex Haidau says:

  Stiu ca ar incalca probabil ceva patente.. dar pot sa stiu ce contine “Ionut”? :D

 4. jorj says:

  Mi-e poftaaaa

 5. imc says:

  Abia astept sa-l savurez din nou!Love it!

 6. radu says:

  Eu am fost rasfatat cu vodka combinata cu fructul pasiunii, am uitat cum e botezata bautura, dar e dementiala. Pasaris rules….

 7. lilo says:

  Mmmmmmmmmmm! De abia astept sa socializez cu Ionut!:)

 8. pasaris says:

  >>> Voi ati creat Ionut…precum si alte Cocktails pe care le asortati noptilor nebune din Gaia. Abia astept sa va prepar mai multe… See you soon>>>

 9. Ionut says:

  I’m blushing… ;)

Leave a Reply